HEALING JA MEDITAATIO

Healing - eli energiahoitoa etänä

Energiahoidon vaikutus on todettu tieteellisissä tutkimuksissa, vaikka toistaiseksi on tehty vain muutamia riittävän laadukkaita tutkimuksia. Energiahoidon on todettu rentouttavan kehoa, lievittävän kipua erilaisissa akuuteissa ja kroonisissa kiputapauksissa, kohottavan mielialaa ja vähentävän ahdistuneisuutta. Suosittelen tutustumaan erityisesti professori William Bengstonin tutkimuksiin, joista kerron myös Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirjassa.

YKSILÖLLISIÄ JA RYHMÄETÄHOITOJA Varaa aika varauskalenteristani  yksilölliseen tai ryhmäetähoitoon. Kirjoitan näistä etähoidoista myös aina viestin hoidettavalle tai ryhmälle: mitä etähoitoa lähettäessäni huomasin ja koin. Kyseessä ei ole kuitenkaan diagnoosi, vaan lähinnä viesti sisimmältä siitä, mitä ehkä nyt olisi tärkein huomata tai mihin keskittyä. Ryhmäetähoitoja teen toisinaan ilmaisina tai voit liittyä tukijakseni Patreonissa. Patreonin tukijanani (Energy Supporter 5€/kk maksu, Energy Enthusiast 10€/kk maksu) voit saada ryhmäetähoitoa kuukausittain ja teen toisinaan myös videomeditaatioita ym. materiaalia tilaajilleni. 

Voit myös varata yksilöllisen ajan täältä, jos hoidon ajankohdalla ei ole väliä. Holvi-kaupan kautta varattuja hoitoja teen aina kun vain ehdin. Näistä hoidoista kirjoitan myös viestin, mutta hiukan lyhyemmän kuin varauskalenterista varatuista. Holvi-kaupasta voi myös ostaa 5x sarjahoidon.

SEURAAVA RYHMÄETÄHOITO: PE 15.3.2024 klo 16-16:30.  Osallistuminen 25€, kesto 45min. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ.

Maaliskuussa myös ryhmähoito Patreonissa sekä Supporter (5 €+alv /kk) että Energy Enthusiast (10 €+alv /kk) -tilaajille. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

SYDÄNETÄHOITO TARJOUS JATKUU: Sydänetähoidossa käännyt kuuntelemaan omaa sisintä. Hoidon intentiona on: "Jotta olisi helpompi rakastaa itseä ja avautua tätä kautta rakastamaan myös muita." LUE LISÄÄ JA VARAA TÄÄLTÄ

Itsehoito

Tein Itsehoito-videoharjoituksia aluksi kurssilaisilleni avuksi ja kokosin muutama vuosi sitten ne verkkokurssiksi. Saat ne nyt katsottavaksi www.johannablomqvist.com -sivujen jäsenenä (10€/kk tai 80€/vuosi).

Meditaatiot

Meditaation hyödyt on laajalti tiedossa. Kursseillani ja meditaatioharjoituksissani opetan helppoja harjoituksia joita voisi soveltaa omaan elämään. YouTube - kanavaltani löydät joitakin meditaatiota. 

Veden mysteeri -kirjassa mainitsemani Vesimiehenajan meditaatio on tulossa pian!