HEALING JA MEDITAATIO

Healing - eli energiahoitoa etänä

Energiahoidon vaikutus on todettu tieteellisissä tutkimuksissa, vaikka toistaiseksi on tehty vain muutamia riittävän laadukkaita tutkimuksia. Energiahoidon on todettu rentouttavan kehoa, lievittävän kipua erilaisissa akuuteissa ja kroonisissa kiputapauksissa, kohottavan mielialaa ja vähentävän ahdistuneisuutta. Suosittelen tutustumaan erityisesti professori William Bengstonin tutkimuksiin, joista kerron myös Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirjassa.

Tervetuloa mukaan ryhmäetähoitoihin tai varaa varauskalenteristani oma aika etähoitoon. Yksilöllisistä etähoidoista kirjoitan myös aina viestin hoidettavalle: mitä etähoitoa lähettäessäni huomasin. Kyseessä ei ole kuitenkaan diagnoosi, vaan lähinnä viesti sisimmältä siitä, mitä ehkä nyt olisi tärkein huomata tai mihin keskittyä. Ryhmäetähoitoja teen toisinaan ilmaisina tai voit liittyä tukijakseni Patreonissa. Patreonin tukijanani voit saada ryhmäetähoitoa kuukausittain ja teen toisinaan myös videomeditaatioita ym. materiaalia tilaajilleni. 

Voit myös varata yksilöllisen ajan täältä, jos hoidon ajankohdalla ei ole väliä. Holvi-kaupan kautta varattuja hoitoja teen aina kun vain ehdin. Näistä hoidoista kirjoitan myös viestin, mutta hiukan lyhyemmän kuin varauskalenterista varatuista.

Itsehoito

Tein Itsehoito-videoharjoituksia aluksi kurssilaisilleni avuksi ja kokosin muutama vuosi sitten ne verkkokurssiksi. Saat ne nyt katsottavaksi www.johannablomqvist.com -sivujen jäsenenä (10€/kk tai 80€/vuosi). Sivustolle on tulossa myös Kvanttifysiikka ja Todellisuus -luentosarja ja englanninkielistä materiaalia.


Meditaatiot

Meditaation hyödyt on laajalti tiedossa. Kursseillani ja meditaatioharjoituksissani opetan helppoja harjoituksia joita voisi soveltaa omaan elämään. YouTube - kanavaltani löydät joitakin meditaatiota. Pahoittelut mainoksista, jotka YouTube lisää nykyisin kaikkiin videoihin. Työn alla on jäsenalue, jossa myös näitä pääsisi kuuntelemaan ilman mainoksia.