TERVETULOA!

Toivotan sinut lämpimästi mukaan tutkimusmatkalle – oppimaan lisää itsestämme ja tästä todellisuudesta! Näiden sivujen kautta – ja myös kursseillani, kirjojeni kautta ja eri tapahtumissa – autan sinua ymmärtämään paremmin todellisuuttamme, omaa rooliamme ja elämää ylipäänsä. Olemme täällä yhdessä samalla tutkimusmatkalla!

Kuka olen?

Olen Johanna Blomqvist, filosofian tohtori, fyysikko, kirjailija, luennoitsija ja yrittäjä. Koen olevani myös tutkimusmatkailija tässä todellisuudessa. Olen pienestä lähtien halunnut oppia ymmärtämään mitä tämä kaikki on, miksi olemme täällä ja mikä on oma tarkoitukseni tässä kaikessa. Se oli myös syy, miksi aikoinaan kiinnostuin myös fysiikasta, ehkä sieltä löytäisin teorian, jolla selittää tätä kaikkea. Moneen kysymykseeni olen löytänytkin matkan varrella vastauksen, mutta paljon on tullut lisää kysymyksiä. Näistä kerron myös kirjoissani, luennoillani ja opetan kursseillani.

Alta löydät joitakin vaihtoehtoja minne suunnata. Voit myös ottaa yhteyttä minuun täällä.

YRITYKSILLE

 • Esimerkkiluentoja  löytyy täältä. Aina voidaan myös räätälöidä tarpeisiinne sopiva luento. Ota yhteyttä!

KAIKILLE

Päivitän säännöllisesti materiaalia YouTubeen, Patreoniin, X:ään ja Instagramiin, Facebookia päivitän lähinnä enää Instagramin kautta. Kirjojani on saatavilla suurimmista kirjakaupoista ja toki myös omistuskirjoituksella kaupastani suoraan minulta! Löydät kirjani myös englanniksi ympäri maailman (Amazon, Apple, Barnes&Noble ym.).

Tilaa uutiskirjeeni, niin saat viimeisimmät tiedot kursseista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista uutisista (uutiskirjeen tilauksen löydät etusivulta). Suosittelen kuitenkin seuraamaan näitä sivujani, lähetän uutiskirjeitä hyvin harvoin - kaikille kun tulee niitä ihan liikaa.

Haluatko oppia tai kerrata reikiä tai opetella itsehoitoa? Lue lisää: REIKI 1, REIKI 2, REIKI 3A, ITSEHOITOA REIKILLÄ

Muun muassa näissä podcasteissa kerron kirjoistani:

DocEmilia Podcast: Miten lisätä omaa energiaa, fysiikan tohtori Johanna Blomqvist?

Maailmanpuu: Jakso 70. Hypertodellisuus ja Jakso 21: Miten energiahoidot toimivat, Johanna Blomqvist?

Mikko Kemppe: Elämmekö simulaatiossa? -Johanna Blomqvist #112

Veden mysteeristä: Juhan juttusilla ja esim. Vesi on elämän voimalähde -Aito Iskelmä & Hanna Kinnunen


Tee myös tämä leikkimielinen testi, jonka tein tarkoituksena auttaa ymmärtämään paremmin miten ajattelemme:

SUKELLA SYVEMMÄLLE

JOS OLET KIINNOSTUNUT TODELLISUUDEN YMMÄRTÄMISESTÄ TAI SIMULAATIOTEORIASTA…

 • Lue Hypertodellisuus. Mitä me todella tiedämme todellisuudesta? Mikä on tietoisuuden ja todellisuuden yhteys, sillä mehän koemme kaiken tietoisuudessamme. Käsittelen kirjassa myös aihetta, jonka moni fyysikko ohittaa tai hylkää science fictiona: Elämmekö simulaatiossa?
 • Katso luentoni Hypertodellisuudesta ja simulaatiovideo.
 • Suosittelen myös Reiki-kursseja, niissäkin hahmotetaan todellisuutta eri näkökulmasta, erilaisten silmälasien läpi.

KVANTTIFYSIIKASTA KIINNOSTUNEILLE…

 • Lue Kvanttifysiikasta energiahoitoihin kirja. 🙂
 • Katso tämä luento kirjasta.

VEDEN SALAISUUKSISTA KIINNOSTUNEILLE…

JOS OLET KIINNOSTUNUT ENERGIAHOIDOISTA, REIKISTÄ TAI KEHITTYMISESTÄ YLEENSÄ…

 • Olet tervetullut ryhmäetähoitoihini Patreoniin tai ilmaisiin ryhmäetähoitoihin! Näiden tallenteita löytyy myös YouTube:sta.
 • Voit myös varata yksilöllisen tai ryhmähoitoajan varauskalenteristani. Voit myös varata täältä 5x sarjan, jos hoidon ajankohdalla ei ole väliä.
 • Suosittelen myös opettelemaan itsehoitamista. Itsehoito-kurssini on saatavilla täällä.
 • Opetan myös Reikiä. Reiki 1 -kurssi keskittyy pääosin itsehoitoon ja kurssin voi käydä sekä verkkokurssina tai Live-kurssina.
 • Katso tämä video Reikistä: Mitä on Reiki?
 • Kirjassani Kvanttifysiikasta energiahoitoihin (2016, uudistettu laitos 2024) kerron omasta Reiki-polustani, miten tutustuin siihen, kokemuksistani ja siitä, mitä tiede voi sanoa energiahoidoista, vai voiko mitään (voi toki!).
 • 14.9 pidetään myös seuraava Reiki-seminaari, tervetuloa mukaan!

ENERGIA- JA REIKIHOITAJILLE…

 • Reiki on menetelmä, joka jokaisen energiahoitajan pitäisi opetella, itseasiassa sen oppimista voisi suositella kaikille. Reikissä opetellaan perusteita elämästä, havaitsemisesta, tietoisuudesta, kokemisesta ja "energiasta".
 • Katso myös tämä video: Luento Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirjasta.
 • Monet Reiki- ja energiahoitoa opettavat käyttävät Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirjaa kurssimateriaalina ja täydentävänä materiaalina kursseilla. Hypertodellisuus -kirja menee vielä syvemmälle todellisuuden luonteeseen ja tietoisuuteen, auttaen ymmärtämään kaiken perustaa. Jos lainaat tekstiäni, muistathan mainita mistä olet lainannut.
 • Hoitajien on hyvä muistaa myös itsehoito ja meditaatio. Joitakin videoita löytyy ilmaiseksi YouTubesta.
 • Muista myös hoitaa itseäsi! Minulta voit varata etähoitoajan täältä.