TERVETULOA!

Hienoa, että löysit nämä sivut! Mitä tahansa kautta tänne löysitkin, toivotan sinut lämpimästi mukaan tutkimusmatkalle – oppimaan lisää itsestämme ja tästä todellisuudesta! Näiden sivujen kautta – ja myös kursseillani, kirjojeni kautta ja eri tapahtumissa – tapaat muita samanhenkisiä, jotka kaikki haluamme ymmärtää paremmin todellisuuttamme, omaa rooliamme ja elämää ylipäänsä. Olemme täällä yhdessä samalla tutkimusmatkalla!

Avuksi tähän alkuun, tein sinulle hieman avustusta riippuen siitä mistä olet juuri nyt kiinnostunut. Löydät listan tästä alta. Silmäile toki vapaasti näitä sivuja ja anna intuitiosi johdattaa. Sivut ovat vielä muutoksessa ja mielelläni kuulen myös palautetta ja ideoita. 

Ensin haluan kuitenkin lyhyesti esittäytyä: Koen olevani tutkimusmatkailija tässä todellisuudessa. Olen pienestä lähtien halunnut oppia ymmärtämään mitä tämä kaikki on, miksi olemme täällä ja mikä on oma tarkoitukseni tässä kaikessa. Se oli myös syy, miksi aikoinaan kiinnostuin myös fysiikasta, ehkä sieltä löytäisin teorian, jolla selittää tätä kaikkea. Moneen kysymykseeni olen löytänytkin matkan varrella vastauksen, mutta paljon on tullut lisää kysymyksiä. Näistä kerron myös kirjoissani, luennoillani ja opetan kursseillani.

Voit ottaa yhteyttä minuun täällä.

Iloa ja valoa!

Johanna Blomqvist

Filosofian tohtori, fyysikko, kirjailija, Reiki-opettaja ja oppaasi tällä tutkimusmatkalla

KAIKILLE

Päivitän säännöllisesti (ainakin yritän!) materiaalia YouTubeen, Patreoniin, Twitteriin ja Instagramiin, Facebookia päivitän lähinnä enää Instagramin kautta. Kirjojani on saatavilla suurimmista kirjakaupoista ja toki myös minulta! Löydät kirjani myös englanniksi Amazonista ympäri maailman.

Tilaa uutiskirjeeni, niin saat viimeisimmät tiedot kursseista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista uutisista (uutiskirjeen tilauksen löydät etusivulta).

Monet kursseistani voi käydä myös verkkokurssina: REIKI 1, REIKI 2, REIKI 3A, ITSEHOITO.

Muun muassa näissä podcasteissa kerron kirjoistani:

DocEmilia Podcast: Miten lisätä omaa energiaa, fysiikan tohtori Johanna Blomqvist?

Maailmanpuu: Jakso 70. Hypertodellisuus ja Jakso 21: Miten energiahoidot toimivat, Johanna Blomqvist?

Mikko Kemppe: Elämmekö simulaatiossa? -Johanna Blomqvist #112

Nyt syksyllä 2023 on tulossa myös useita Vesi-luentoja ja kursseja, niistä tietoa myös näillä sivuilla!


Tee myös tämä leikkimielinen testi, jonka tein sinulle ymmärtääksesi paremmin miten ajattelet:

YRITYKSILLE

 • Esimerkkiluentoja TYHY- tai suunnittelupäiviin löytyy täältä.

SUKELLA SYVEMMÄLLE

JOS OLET KIINNOSTUNUT ENERGIAHOIDOISTA, REIKISTÄ TAI KEHITTYMISESTÄ YLEENSÄ…

 • Olet tervetullut ryhmäetähoitoihini Patreoniin tai ilmaisiin ryhmäetähoitoihin! Näiden tallenteita löytyy myös YouTube:sta.
 • Voit myös varata yksilöllisen etähoidon tai hoitosarjan varauskalenteristani. Voit myös varata täältä 1x tai 5x sarjan, jos hoidon ajankohdalla ei ole väliä.
 • Suosittelen myös opettelemaan itsehoitamista. Itsehoito-kurssini on saatavilla jälleen täällä.
 • Opetan myös Reikiä. Reiki 1 -kurssi keskittyy pääosin itsehoitoon ja kurssin voi käydä sekä verkkokurssina tai Live-kurssina.
 • Katso tämä video Reikistä: Mitä on Reiki?
 • Kirjassani Kvanttifysiikasta energiahoitoihin (2016) kerron omasta Reiki-polustani, miten tutustuin siihen, kokemuksistani ja siitä, mitä tiede voi sanoa energiahoidoista, vai voiko mitään (voi toki!).
 • Vuosittain toukokuussa pidetään myös Reiki-seminaari, tervetuloa mukaan!

ENERGIA- JA REIKIHOITAJILLE…

 • Reiki on menetelmä, joka jokaisen energiahoitajan pitäisi opetella, itseasiassa sen oppimista voisi suositella kaikille. Reikissä opetellaan perusteita elämästä, havaitsemisesta, tietoisuudesta, kokemisesta ja "energiasta".
 • Katso myös tämä video: Luento Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirjasta.
 • Monet Reiki- ja energiahoitoa opettavat käyttävät Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirjaa kurssimateriaalina ja täydentävänä materiaalina kursseilla. Hypertodellisuus -kirja menee vielä syvemmälle todellisuuden luonteeseen ja tietoisuuteen, auttaen ymmärtämään kaiken perustaa.
 • Hoitajien on hyvä muistaa myös itsehoito ja meditaatio. Joitakin videoita löytyy ilmaiseksi YouTubesta.

JOS OLET KIINNOSTUNUT TODELLISUUDEN YMMÄRTÄMISESTÄ TAI SIMULAATIOTEORIASTA…

 • Lue Hypertodellisuus. Mitä me todella tiedämme todellisuudesta? Mikä on tietoisuuden ja todellisuuden yhteys, sillä mehän koemme kaiken tietoisuudessamme. Käsittelen kirjassa myös aihetta, jonka moni fyysikko ohittaa tai hylkää science fictiona: Elämmekö simulaatiossa?
 • Katso luentoni Hypertodellisuudesta ja simulaatiovideo.
 • Suosittelen myös Reiki-kursseja, niissäkin hahmotetaan todellisuutta eri näkökulmasta, erilaisten silmälasien läpi.

KVANTTIFYSIIKASTA KIINNOSTUNEILLE…

VEDEN SALAISUUKSISTA KIINNOSTUNEILLE…