Reiki-seminaari "Reikin sydän" 14.9.2024

Tervetuloa verkostoitumaan muiden reiki-hoitajien, -yrittäjien ja -opettajien kanssa, vahvistamaan reikiä ja hakemaan vahvistusta omaan toimintaan!

Syksyn 2024 Reiki-seminaarin - yhden päivän Reiki-retriitin - teemana on tällä kertaa "REIKIN SYDÄN". Keskitymme avaamaan sydänyhteyttä, sillä mitä enemmän käännyt sisäänpäin ja avaat yhteyttä sydämeesi, sitä helpompi on avautua myös ulospäin ja toimia rakkauden kanavana. Seminaari pidetään jälleen Helsingissä, Sofian Kulttuurikeskuksen merellisissä maisemissa.

Reiki-seminaariin ilmoittautuminen on nyt auki early bird -hintaan 30.5.2024 asti. Seminaariin ilmoittautuneet saavat nimensä ja halutessaan myös yhteystiedot (esim. www, some) kaikille osallistujille sähköisesti jaettavaan seminaarin osallistujaluetteloon. Huom. Reiki-yrittäjä! Voit myös ostaa mainospaikan palveluillesi osallistujaluettelon yhteyteen, vaikka et osallistuisi seminaariin, lue lisää alempaa. 

Ohjelma täydentyy vielä kevään aikana. Pidätämme oikeuden toki myös ohjelman pieniin muutoksiin.

REIKI-SEMINAARIN 14.9.2024 OHJELMA:

10-10:05 Tervetuloa Reiki-seminaarin! Päivän ohjelmasta. / Johanna Blomqvist

10:05-10:30 Energiaa herättelevä Qigong-harjoitus päivän alkuun / Pasi Halme

10:30-11:15 LUENTO: Reikin sydän / Johanna Blomqvist

11:30-12:15 Reikin sydänmielimeditaatio ja -kertausaktivointi / Johanna Blomqvist & muita Reiki mastereita

12:15-14 Lounastauko, aikaa ulkona käymiseen, keskusteluihin, meditointiin, ehkä uimiseenkin...

14 - 15 LUENTO: Sydämen huoneet - matka omaan sydämeen / Mervi Enqvist

15:15 - 15:45 HARJOITUS: "From doing reiki to being reiki" - reikin periaatteet polkuna syvempään itsetuntemukseen ja hyvinvointiin / Mikko Taskinen

16 - 16:30 HARJOITUS: Holy Love Experience - Karuna Reikin syvästi eheyttävä hoito, jossa myötätuntoinen jumalallinen rakkaus asettuu sydänkeskukseesi / Karoliina Bruun 

16:30 - 17:00 Yhteisharjoitus: Aikamatka 

Loppusanat

PAIKKA: Sofian kulttuurikeskus, Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki

LUENNOITSIJOISTA

Mervi Enqvist (Inderjit Kaur Khalsa) on KRI:n sertifioima kundaliinijooga opettaja, Energy Activation menetelmän kehittäjä sekä joogaopettaja kouluttaja. Hän on myös Kundaliinijooga Helsingin perustaja. Mervi on opettanut kundaliinijoogaa lähes 25-vuoden ajan. Hän on kirjoittanut ja julkaissut viisi tietokirjaa, mm. Chakrapolku (Tammi 2014), Tie tasapainoon (Tammi 2018) ja Kadotettu tieto - muinaiskansojen viesti maailmalle (Viisas elämä 2023).

Mervi pitää seminaarissa luennon sydämen huoneista ja ohjaa sydänmeditaation.

www.kundaliinijoogahelsinki.fi

https://mervienqvist.fi/

Johanna Blomqvist on filosofian tohtori, fyysikko, kansainvälisestikin julkaissut kirjailija, Reiki-opettaja ja kouluttaja. Johannan esikoisteos Kvanttifysiikasta energiahoitoihin (Viisas Elämä, 2016, 2024) on varmasti monelle reiki- ja energiahoitajalle tuttu, siitä on muodostunut jo klassikko energiahoidon tekijöiden piirissä. Johanna on kouluttanut jo 20 Reiki masteria, reiki-opettajaa ja jo tuhansia reiki-hoitajia. 

https://www.johannablomqvist.fi/


HARJOITUSTEN PITÄJISTÄ

Pasi Halme on vuonna 2022 Johannan Reiki master -koulutuksesta valmistunut Reiki master, sekä myös Kundaliinireiki master, biologi FM. Hän tekee säännöllisesti energisoivia Qigong-harjoituksia ja aloittaa Reiki-seminaari-päivän päivään herättelevällä aamuharjoituksella.

Mikko Taskinen on koulutukseltaan steinerkoulun opettaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, performance coach sekä Reiki master. Mikko on perustanut Espooseen steinerkoulun ja valmennusyrityksen Peilaus Oy. Jooga ja meditaatio ovat kuuluneet Mikon elämään vuosikymmeniä. Mikko on kirjoittanut kirjoja muun muassa sisäisestä harjoitustiestä ja itsensä johtamisesta. Mikon mielestä tärkeimpiä opetuksia elämässä on oppia olemaan hyvä itselle ja pitää parempaa huolta omasta hyvinvoinnista.

Mikko ohjaa harjoituksen "From doing reiki to being reiki" - reikin periaatteet polkuna syvempään itsetuntemukseen ja hyvinvointiin".

Karoliina Bruun on kätilö-terveydenhoitaja ja Usui Shiki Ryoho Reiki & Holy Fire® III Karuna Reiki® -opettaja. Reiki on kuulunut Karoliinan elämään jo yli 20 vuotta ja hän toivoo reikin tavoittavan mahdollisimman monen ihmisen sydämen. 

Karoliina ohjaa retriitissä harjoituksen "Holy Love Experience - Karuna Reikin syvästi eheyttävä hoito, jossa myötätuntoinen jumalallinen rakkaus asettuu sydänkeskukseesi"

"Avoimen ja myötätuntoisen sydänkeskuksen kautta hyvä kertaantuu ja voimme yhdessä luoda valoisamman tulevaisuuden meille kaikille."

https://www.karoliinabruunhealing.fi/

EARLY BIRD HINTA: 144 € (sis. alv. 24%) 30.5.2024 asti, sitten 169 € (sis. alv. 24%). Hinta sisältää koko päivän ohjelman, (halutessasi) nimesi & yrityksesi yhteystiedot osallistujaluetteloon, buffet-lounaan Sofian ravintolassa ja iltapäiväkahvin hedelmineen.

Sofiassa voi toki myös yöpyä, varaukset suoraan Sofiassa. Lähettyvillä on myös muita loistavia hotelleja, kuten hotelli Rantapuisto, josta on vain vajaa 3 kilometrin kävelyreitti rantaa pitkin Sofiaan. 

Huom! Paikkoja seminaariin on rajoitettu määrä ja ilmoittautuminen on sitova. Pakottavista syistä osallistumisen voi myös siirtää toiselle henkilölle.

Mainospaikka Reiki- ja energiahoitoyrittäjille

Voit myös ostaa mainospaikan palveluillesi osallistujaluettelon yhteyteen, vaikka et osallistuisikaan seminaariin 25€:n hintaan. Osallistujaluettelo tullaan jakamaan kaikille seminaarin osallistujille sisältäen osallistujien nimet ja lisäksi mainokset muodossa: Palvelun tarjoajan nimi - www, sometili(t) - palvelu / tarjous osallistujille (max. 75 merkkiä palvelu/tarjouksessa) Esimerkiksi: Johanna Blomqvist Wellness & Exploration - www.johannablomqvist.com, Instagram, Twitter: @trijohanna - 3 Hypertodellisuus -kirjaa 2:n hinnalla Reiki-seminaarin osallistujille.

Tulen myös nostamaan näitä seminaarin tukijoita esiin somessani, mm. Instagramin tarinoissa.