Reiki-seminaari "Reikin sydän" 14.9.2024

Tervetuloa verkostoitumaan muiden reiki-hoitajien, -yrittäjien ja -opettajien kanssa, vahvistamaan reikiä ja hakemaan vahvistusta omaan toimintaan!

Syksyn 2024 Reiki-seminaarin - yhden päivän Reiki-retriitin - teemana on tällä kertaa "REIKIN SYDÄN". Keskitymme avaamaan sydänyhteyttä, sillä mitä enemmän käännyt sisäänpäin ja avaat yhteyttä sydämeesi, sitä helpompi on avautua myös ulospäin ja toimia rakkauden kanavana.

Ohjelma sekä seminaarin luennoitsijat ja harjoitusten pitäjät tarkentuvat kevään 2024 aikana. 

Voit ostaa jo nyt early bird -hintaan paikan seminaariin. Seminaariin ilmoittautuneet saavat nimensä ja halutessaan myös yhteystiedot (esim. www, some) kaikille osallistujille sähköisesti jaettavaan seminaarin osallistujaluetteloon. Voit myös ostaa mainospaikan palveluillesi osallistujaluettelon yhteyteen, vaikka et osallistuisi seminaariin, lue lisää alempaa. 

ALUSTAVA OHJELMA:

10-10:30 Tervetuloa ja alkuharjoitus

10:30-11:15 LUENTO: Reikin sydän / Johanna Blomqvist

11:30-12:15 Reikin sydänmielimeditaatio ja -kertausaktivointi / Johanna Blomqvist & muita Reiki mastereita

12:15-14 Lounastauko, aikaa ulkona käymiseen, keskusteluihin, meditointiin, uimiseen

14 - 15 LUENTO: Sydämen huoneet - matka omaan sydämeen / Mervi Enqvist

15 - 15:30 Harjoitus 

15:30 - 16 Harjoitus

16 - 16:30 Yhteisharjoitus: Aikamatka 

16:30 - 17 Loppusanat

PAIKKA: Sofian kulttuurikeskus, Helsinki

LUENNOITSIJOISTA

Mervi Enqvist (Inderjit Kaur Khalsa) on KRI:n sertifioima kundaliinijooga opettaja, Energy Activation menetelmän kehittäjä sekä joogaopettaja kouluttaja. Hän on myös Kundaliinijooga Helsingin perustaja. Mervi on opettanut kundaliinijoogaa lähes 25-vuoden ajan. Hän on kirjoittanut ja julkaissut viisi tietokirjaa, mm. Chakrapolku (Tammi 2014), Tie tasapainoon (Tammi 2018) ja Kadotettu tieto - muinaiskansojen viesti maailmalle (Viisas elämä 2023).

www.kundaliinijoogahelsinki.fi

https://mervienqvist.fi/

Johanna Blomqvist on filosofian tohtori, fyysikko, kansainvälisestikin julkaissut kirjailija, Reiki-opettaja ja kouluttaja. Johannalta on ilmestynyt kirjat Kvanttifysiikasta energiahoitoihin (Viisas Elämä, 2016, 2024), Hypertodellisuus — Olet olemassa ja merkittävä (Basam Books, 2020) ja Veden mysteeri — Sukellus syvimpään olemukseemme (Viisas Elämä, 2023). Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirjasta on muodostunut jo klassikko energiahoidon tekijöiden piirissä ja kirjasta ilmestyi helmikuussa 2024 uusittu laitos.

Johanna on opettanut reikiä vuodesta 2014 ja järjestää säännöllisen epäsäännöllisesti myös ilmaisia ryhmäetähoitoja, jotta kaikilla olisi mahdollisuus kokea etäenergiahoito.

https://www.johannablomqvist.fi/


EARLY BIRD HINTA: 144 € (sis. alv. 24%) 30.4.2024 asti, sitten 169 € (sis. alv. 24%). Hinta sisältää koko päivän ohjelman, (halutessasi) nimesi & yrityksesi yhteystiedot osallistujaluetteloon, buffet-lounaan Sofian ravintolassa ja iltapäiväkahvin hedelmineen.

Huom! Paikkoja seminaariin on rajoitettu määrä ja ilmoittautuminen on sitova. Pakottavista syistä osallistumisen voi myös siirtää toiselle henkilölle.

Mainospaikka Reiki- ja energiahoitoyrittäjille

Voit myös ostaa mainospaikan palveluillesi osallistujaluettelon yhteyteen, vaikka et osallistuisikaan seminaariin 25€:n hintaan. Osallistujaluettelo tullaan jakamaan kaikille seminaarin osallistujille sisältäen osallistujien nimet ja lisäksi mainokset muodossa: Palvelun tarjoajan nimi - www, sometili(t) - palvelu / tarjous osallistujille (max. 75 merkkiä palvelu/tarjouksessa) Esimerkiksi: Johanna Blomqvist Wellness & Exploration - www.johannablomqvist.com, Instagram, Twitter: @trijohanna - 3 Hypertodellisuus -kirjaa 2:n hinnalla Reiki-seminaarin osallistujille.