KVANTTIFYSIIKASTA ENERGIAHOITOIHIN - FYYSIKON MATKA MIELEEN JA PARANEMISEEN

Toimiiko energiahoito, ja jos toimii, niin miten?

Mitä tiede voi sanoa energiahoidoista? 

Mitä tutkimuksia on tehty energiahoitoihin liittyen?

Mitä on energiahoidoissa välitettävä "energia"?

Mitä energiahoidot voisivat opettaa minulle? 


Uudistettu laitos suositusta "energiahoitajien klassikkosta" tulossa helmikuussa 2024.


Kysymyksiä joihin kirjoittaja, fysiikasta väitellyt tohtori, halusi löytää vastauksia tutustuttuaan energiahoitamiseen. Kirja kertoo energiahoidoista, havainnoista ja kokemuksista, jotka yllättivät. Vastauksia haetaan muun muassa tehdyistä tutkimuksista, kvanttifysiikasta sekä mielen ja tietoisuuden kautta. Kirja on poikkeava lajiaan: vastaavia kirjoja, joissa yhdistyy tiede ja henkisyys, ei ole vielä juurikaan nähty Suomessa.

Nykyihmiselle energiaparantaminen ajatuksena on usein haaste. Siihen liittyy sellaisia käsitteitä kuin mielen vaikutus omaan ja muiden hyvinvointiin, hoitaminen kanavoimalla "energiaa" käsillä sekä etähoitaminen. Ilmiöitä, jotka totuttuun arkipäivän materialistiseen maailmankuvaan ovat vieraita. Kvanttifysiikan ajatusmaailmaan energiaparantaminen kuitenkin saattaa sopia. Kvanttifysiikassa – vaikka toki käsitelläänkin hiukkasia eikä ihmisiä – puhutaan lomittumisesta ja ei-lokaalista vaikuttamisesta eli siitä, kuinka kaksi hiukkasta voi olla yhtä ja vaikuttaa etäältä toisiinsa. Kvanttifysiikassa havaitsija vaikuttaa kokeen lopputulokseen. Kvanttifysiikan mukaan olemme myös kaikki yhtä ja samaa värähtelevää energiaa.

Teos on näkökulmia avaava. Se kertoo siitä, miten oppimamme ajattelutapa ei välttämättä ole ainoa oikea. Lähestyminen toisesta näkökulmasta, vaikkapa energiahoitojen avulla, voi avata uudenlaisen näkymän itseemme ja omiin voimavaroihimme.

STT:n tiedote uudistetun Kvanttifysiikasta kirjan ilmestyessä 7.2.2024

Etäenergiahoitoa pääset kokeilemaan täällä

Opettele reikiä Reiki 1, Reiki 2Reiki 3A ja Reiki 3B -kursseilla tai verkkokursseilla, uutena "Itsehoitoa reikillä" tulossa huhtikuussa 2024. 

PODCASTEJA JA LUENTOJA KIRJAAN LIITTYEN

KIRJAPALAUTTEITA

"Kiitos kirjastasi, tällaista olen odottanut pitkään Suomeen! "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -fyysikon matka mieleen ja paranemiseen" on perusopus, joka jokaisen kuuluisi lukea! Kirja avaa paljon tapaamme ajatella asioita. Olet loistavalla tavalla kertonut omakohtaisesti kokemaasi ja tuonut myös monia eri näkökulmia aiheeseen upeasti esiin. Myös kvanttifysiikka aukesi minulle ihan uudella tavalla! Suomessa ei ole ennen käsitelty tiedettä ja henkisyyttä vastaavalla tavalla. Kiitos!"

***

"Halusin kertoa sinulle, että luin kirjasi viime viikolla ja kiittää siitä lämpimästi – olen itsekin Reiki-hoitajan polullani pohtinut samanlaisia kysymyksiä kuin joita avaat kirjassasi. Tapa, jolla avasit omaa kokemustasi energiahoitajan polusta ja kerroit omasta kasvustasi oli todella rehellinen, innostava ja mutkaton. Miten upeaa, että sinulla on tieteellinen tausta ja voit puhua siitä käsin. Kiitos, että kirjoitit näin hienon kirjan ja kiitos, että sain siitä vahvistusta itselleni omaan energiatyöhöni.
Tulen suosittelemaan kirjaasi lämmöllä monille energiahoidoista kiinnostuneille ystäville – myös niille hieman skeptisimmille tapauksille. Tiedän jo nyt, että sinun tekstisi puhuttelee taatusti myös heitä. :)"

***

"Kiitos kirjastasi, tätä tarvitaan! Kirjasi on todella rohkea, hienoa että kerrot energioista kansantajuisesti, samalla ottaen mukaan myös tieteellisen näkökulman. Onnistuit siinä mielestäni erittäin hyvin. Kirja sopii loistavasti sekä henkilölle jota kiehtoo energiahoidot että arveluttaa energiahoidot".

***

Kiitos Johanna kirjastasi Kvanttifysiikasta energiahoitoihin! :-) :-) :-)

Olen kuunnellut sitä äänikirjana. Olen niin kiitollinen, että sanoitat tässä näitä asioita joita minä ja varmasti moni muukin pohtii."

***

"Luen tällä hetkellä superihanaa kirjaa Kvanttifysiikasta energiahoitoihin. Kiitos siitä! Tämä tuli niin tarpeeseen, omia terveysvaivoja ja nyt luen tästä mistä on kyse, mistä johtuu ja mitä voisin tehdä!"

***

"Luin juuri kirjasi, se on upea! Ja rohkea avaus "fyysikko ja ihminen" perspektiivistä. Hienoa, että tämäntapaisia julkaisuja tulee myös Suomessa, kyllä niillä joku myönteinen vaikutus on, avaudutaan täällä meilläkin".

***

"Olet kirjoittanut hienon kirjan, kiitos siitä!"

***

"Moi, kuuntelin kirjasi Kvanttifysiikasta energihoitoihin. Kiitos tästä kirjasta, oli todella mielenkiintoinen ja pidin kovasti fyysikon näkökulmastasi avata energiahoitoon liittyviä asioita. Kiitos tästä! Innolla odotan seuraavaa kirjaasi ;)"

***

"Kvanttifysiikka kiinnostaa ja hankin kasan kirjoja, yhtenä niistä "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin". Päätin jättää sen viimeiseksi, sillä ajattelin, että se olisi eniten huuhaata. Kvanttifysiikasta energiahoitoihin oli näistä kuitenkin kaikkein paras, ja sain siitä eniten. Kirja sisälsi kaikkein eniten tutkimustietoa ja viittauksia sekä pohdintaa mitä tämä kaikki oikein tarkoittaa, juuri sitä mitä kaipasin. Kiitos! Odotan innolla uutta kirjaa!"