LUENNOT

Luentoja yrityksille, ryhmille, TYHY-päiviin, messuille…

Kaipaatteko uudenlaisia näkökulmia? Keskustelun herättämistä, oivalluksia ja asiantuntemusta, ehkä hyvinvointiakin?

Olen luennoinut vuodesta 2014 lähtien kirjoistani ja mm. allaolevista aiheista. Olen luennoinut mm. yritysten kokoustiloissa, auditorioissa, Finlandia-talolla, Tampere-talolla, Haikon kartanossa, hotelleissa, messuilla, markkinoilla, joogatiloissa, kyläkouluilla LIVE-tapahtumissa ja toisinaan netin kautta. Joskus luennoin tapahtumissa tutkijoiden, tohtoreiden ja professoreiden kanssa, toisinaan stand up -koomikoiden, taikureiden ja shamaanien. Yhdistän työssäni tiedettä ja myös henkisyyttä – objektiivista tietoa ja myös subjektiivista kokemista.

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voisin parhaiten auttaa juuri teitä! Alla joitakin esimerkkejä luennoista. 

#TIETOISUUS #TODELLISUUS #HYPERTODELLISUUS #SIMULAATIOTEORIA #KVANTTIFYSIIKKA #MODERNIFYSIIKKA #MUUTOS #ITSENSÄKEHITTÄMINEN #LUOVUUS #ENERGIA #ITSENSÄJOHTAMINEN #ENERGIAHOIDOT #HYVINVOINTI #MINDFULNESS #REIKI #VESI #VEDENMYSTEERI


LUENTOESIMERKKEJÄ

TODELLISUUS JA HYVINVOINTI – Luommeko todellisuutemme? Mitä moderni fysiikka kertoo meille todellisuudesta? Pitäisikö meidän muuttaa ajatteluamme?

MITEN MENTAALIVALMENTAA ITSEÄÄN ARJEN JA TYÖELÄMÄN MUUTOKSIIN? - Tietoisen ja tiedostamattoman mielen roolista muutoksessa ja siitä mihin ainakin on mahdollista vaikuttaa

HYPERTODELLISUUS - OLET OLEMASSA JA MERKITTÄVÄ - Elämästä, sen haasteista ja omasta roolistamme

MINDFULNESS - Tietoisuustaidot - Mitä hyötyä on mindfulnessin harjoittamisesta ja meditaatiosta? Harjoituksia.

MIELESTÄ JA PARANEMISESTA - Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirjan oivalluksista. Mitä on energiahoitojen "energia"? Toimiiko energiahoidot ja jos toimii, niin miten? Mitä tiede voi sanoa energiahoidoista? Mitä tutkimuksia on tehty energiahoitoihin liittyen? 

ITSEHOITO JA JAKSAMINEN - Reikin sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmästä. Reiki on tietoisuustaitoja ja monelle avuksi myös mielen hiljentämiseen ja meditaatioon, parempaan ymmärrykseen omasta itsestä. Miten reiki voi auttaa hyvinvoinnissa ja jaksamisessa?

VEDEN MYSTEERI - Meistä yli 70% on vettä, mutta vesi on kuitenkin meille monella tapaa mysteeri: se on ominaisuuksiltaan täysin muista yhdisteistä poikkeava. Mitä oikeastaan tiedämme vedestä? Voiko vesi muistaa ja voiko siihen vaikuttaa? Entä mikä on meille parasta vettä? Tervetuloa matkalle syvimpään olemukseemme!