LUENNOT

Ainutlaatuisia asiantuntijaluentoja tiedettä ja henkisyyttäkin yhdistäen, herättäen pohtimaan ja oivaltamaan.

Olen luennoinut vuodesta 2014 lähtien allaolevista aiheista yrityksille, ryhmille, TYHY-päivissä, messuilla jne.. Olen luennoinut Suomessa mm. yritysten kokoustiloissa, auditorioissa, Finlandia-talolla, Tampere-talolla, Haikon kartanossa, hotelleissa, messuilla, markkinoilla, joogatiloissa, kyläkouluilla, sekä LIVE-tapahtumissa ja toisinaan netin kautta. Joskus luennoin tapahtumissa tutkijoiden, tohtoreiden ja professoreiden kanssa – toisinaan stand up -koomikoiden, taikureiden ja shamaanien. Yhdistän työssäni tiedettä ja myös henkisyyttä – objektiivista tietoa ja myös subjektiivista kokemista.

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voisin parhaiten auttaa juuri teitä!

Palautetta: "Johanna fyysikkona kuvaa mielen ja tietoisuuden aiheita luennoilla ainutlaatuisella tavalla antaen uutta ajateltavaa. Sopivasti tutkimusta, käytäntöä ja todella kiinnostavia tarinoita!" 

#TIETOISUUS #TODELLISUUS #KVANTTIFYSIIKKA #MODERNIFYSIIKKA #POSTMATERIALISMI #MUUTOS #ITSENSÄKEHITTÄMINEN #LUOVUUS #IDEOINTI #ENERGIA #ITSENSÄJOHTAMINEN #HYVINVOINTI #TUTKIMUS #TUTKIMUSMATKALLA #MINDFULNESS #VESI #VEDENMYSTEERI

LUENTOESIMERKKEJÄ

TODELLISUUS JA HYVINVOINTI – Mitä moderni fysiikka oikeastaan kertoo meille todellisuudesta ja omasta roolistamme tässä maailmassa? Luommeko todellisuutemme niin kuin välillä kuulee puhuttavan? Moderni fysiikka ohjaa näkökulman muutokseen, jolla on vaikutusta koko elämäämme, ajatteluumme ja myös hyvinvointiimme. Luennolla kerron Hypertodellisuus -kirjan oivalluksista, siitä miten modernin fysiikan pohjalta voi tulla päätelmään että olemme olemassa ja merkittäviä.  

MINDFULNESS - Tietoisuustaidot - Mindfulnessin harjoittamisesta ja meditaatiosta. Johanna kertoo näkemyksensä Mindfulnessista ja sen hyödyistä. Luentoon sisältyy myös harjoituksia, sillä Mindfulness on koettava. Fyysikon lähestyminen Mindfulnessiin.

MIELESTÄ JA PARANEMISESTA - Kohti integraalilääketiedettä, Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirjan oivalluksista. Mitä on energiahoitojen "energia"? Toimivatko energiahoidot ja jos, niin miten? Mitä tiede voi sanoa energiahoidoista? Mitä tutkimuksia on tehty energiahoitoihin liittyen? Miten löytää mielen voima sairastumisen tai muiden elämän haasteiden keskellä?

ITSEHOITO JA JAKSAMINEN - Reikin sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmästä. Reiki on tietoisuustaitoja ja monelle avuksi myös mielen hiljentämiseen sekä parempaan ymmärrykseen omasta itsestä. Miten reiki voi auttaa hyvinvoinnissa ja jaksamisessa?

VEDEN MYSTEERI - Meistä yli 70% on vettä, mutta vesi on kuitenkin meille monella tapaa mysteeri: se on ominaisuuksiltaan täysin muista yhdisteistä poikkeava. Mitä oikeastaan tiedämme vedestä? Voiko vesi muistaa ja voiko siihen vaikuttaa? Entä mikä on meille parasta vettä? Tervetuloa matkalle syvimpään olemukseemme!