LUENNOT JA KOULUTUKSET YRITYKSILLE, YHDISTYKSILLE, RYHMILLE, TAPAHTUMIIN, MESSUILLE

Ainutlaatuisia asiantuntijaluentoja tiedettä ja henkisyyttäkin yhdistäen, herättäen pohtimaan ja oivaltamaan.

Olen luennoinut vuodesta 2014 lähtien  yrityksille, ryhmille, TYHY-päivissä, messuilla jne.. Olen luennoinut Suomessa mm. yritysten kokoustiloissa, auditorioissa, Finlandia-talolla, Tampere-talolla, Haikon kartanossa, hotelleissa, messuilla, markkinoilla, joogatiloissa, kyläkouluilla, sekä LIVE-tapahtumissa ja toisinaan netin kautta. Joskus luennoin tapahtumissa tutkijoiden, tohtoreiden ja professoreiden kanssa – toisinaan stand up -koomikoiden, taikureiden ja shamaanien. Yhdistän työssäni tiedettä ja myös henkisyyttä – objektiivista tietoa ja myös subjektiivista kokemista.

Ota yhteyttä, niin katsotaan mikä sopisi parhaiten teille! 

#TIETOISUUS #TODELLISUUS #KVANTTIFYSIIKKA #MODERNIFYSIIKKA #POSTMATERIALISMI #MUUTOS #ITSENSÄKEHITTÄMINEN #LUOVUUS #IDEOINTI #ENERGIA #ITSENSÄJOHTAMINEN #HYVINVOINTI #TUTKIMUS #TUTKIMUSMATKALLA #MEDITAATIO #VESI #VEDENMYSTEERI

YRITYKSILLE

  • Luento yrityksen omaan hyvinvointipäivään (TYHY), katso alta luentoesimerkkejä

  • Tapahtumaluento tarjottaviksi asiakkaillenne

  • Reiki-koulutukset hyvinvointi- ja hoitoalan ammattilaisille

  • Mahdollisuus tilata luennon yhteyteen myös kirjoja tai verkkokurssi aihetta syventämään

Luento- ja workshop esimerkkejä

OLET OLEMASSA JA MERKITTÄVÄ  – Luento kun on tarvetta uudenlaiselle ajattelulle ja eroon pinttyneistä oletuksista!

Sen näet mitä olet valmis näkemään. Se miten tarkastelet maailmaa on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää, sillä se määrittää myös sen mitä näet ja minkälaisia vastauksia kysymyksiisi löydät. 

Mitä moderni fysiikka oikeastaan kertoo meille todellisuudesta ja omasta roolistamme tässä maailmassa? "Luommeko todellisuutemme" niin kuin välillä kuulee puhuttavan? Moderni fysiikka ohjaa näkökulman muutokseen, jolla on vaikutusta koko elämäämme, ajatteluumme, valintoihimme ja myös hyvinvointiimme.

Luennolla kerron Hypertodellisuus -kirjan oivalluksista, siitä miten modernin fysiikan pohjalta voi tulla päätelmään että olemme olemassa ja merkittäviä ja vain omat oletuksemme ovat yleensä vain esteenä tavoitteisiin pääsyssä. Kysy myös tarjousta Hypertodellisuus -kirjoista ryhmälle.

VEDEN MYSTEERIVesi-luento, jolla sukelletaan syvimpään olemukseemme

Meistä yli 70% on vettä, mutta vesi on kuitenkin meille monella tapaa mysteeri jopa luonnontieteissä: se on ominaisuuksiltaan täysin muista yhdisteistä poikkeava. Mitä oikeastaan tiedämme vedestä? Voiko vesi muistaa ja voiko siihen vaikuttaa? Entä mikä on meille parasta vettä? Tervetuloa matkalle syvimpään olemukseemme! 

Mahdollisuus tilata ryhmälle luennon mukana myös Veden mysteeri -kirjat tai vesipullot yhteistyökumppanieni kautta, kysy lisää ja pyydä tarjous!

KVANTTIFYSIIKAN PERUSTEET Luento, jolla kvanttifysiikan myötä moni asia loksahtaa paikoilleen. Emme keskity matematiikkaan vaan filosofiseen puoleen, eli mitä tämä kaikki tarkoittaa.

Kvanttifysiikan myötä ymmärrys maailmastamme muuttui. Tämän tunnin luennon aikana perehdytään lyhyesti kvanttifysiikan ajatusmaailmaan ja siihen mitä se meille oikeastaan tarkoittaa. Ja miksi yhä edelleen fyysikot käyvät keskustelua kvanttifysiikan tulkinnasta? Entä mitä Einstein tarkoitti sanoessaan että Jumala ei heitä noppaa? 

JOHDA ENERGIAA Luento mielentason energiasta (qi, ki, prana jne.) ja miten ottaa sitä käyttöön elämässä, sekä työssä että arjessa

Energia, jota tällä luennolla käsittelemme ei ole samaa energiaa kuin fysiikassa tavallisesti käsitelty energia, ja sitä voi kutsua monilla nimillä. Mitä tiedämme tästä energiasta, miten oppia "hallitsemaan" sitä ja jopa johtamaan tätä energiaa. Johanna kertoo myös omista kokemuksistaan, miten itse hyödyntää ymmärrystä energiasta työssään, kirjoittamisessa ja jokapäiväisessä elämässä. 

"PILVIEN HAJOTUS" -WORKSHOP  – Workshop, jossa perehdytään mielen voimaan, mielen ja materian yhteyteen, ja hajotetaan myös pilviä (Huom! Jos workshop-päivänä ei ole pilviä, niin opetellaan kuitenkin perusteet). 

Aloitamme perusteilla tietoisuudesta, meditaatiosta ja todellisuuden luonteesta, ja etenemme myös harjoituksiin, joissa hajotetaan pilviä. Aiheesta voi lukea lisää "Veden mysteeristä". 

KOHTI INTEGRAALILÄÄKETIEDETTÄ – Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirjan oivalluksista

Mitä on energiahoitojen "energia"? Toimivatko energiahoidot ja jos, niin miten? Mitä tiede voi sanoa energiahoidoista? Mitä tutkimuksia on tehty energiahoitoihin liittyen? Miten löytää mielen voima sairastumisen tai muiden elämän haasteiden keskellä? Luento hyvinvointitapahtumaan tai hyvinvointi- ja terveysalan yritykselle

ITSEHOITO JA JAKSAMISTA REIKILLÄ - WORKSHOP – Johdanto reikin sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmän perusteista, minkä jälkeen keskitymme itsehoitoharjoituksiin. Sopii esim. TYHY-päivään, mutta myös muuhun hyvinvointitapahtumaan.

Reiki on tietoisuustaitoja ja monelle avuksi myös mielen hiljentämiseen sekä parempaan ymmärrykseen omasta itsestä. Miten reiki voi auttaa hyvinvoinnissa ja jaksamisessa? Opettelemme harjoituksia, joita on mahdollista toteuttaa missä vain. Tähän luentoon on mahdollista yhdistää osallistujille myös pääsy ITSEHOITOA REIKILLÄ -verkkokurssille, kysy tarjousta!


Pyydä tarjous luennosta tai koulutuksesta

Palautteita

"Johanna fyysikkona kuvaa mielen ja tietoisuuden aiheita luennoilla ainutlaatuisella tavalla antaen uutta ajateltavaa. Sopivasti tutkimusta, käytäntöä ja todella kiinnostavia tarinoita! Olimme tyytyväisiä luentoon!"

-Yhteenveto luennosta keskisuuren tuotekehitysyrityksen kehityspäivässä

"Tilasimme Johannan luennoimaan hyvinvointipäiväämme, ja luento todella yllätti! Johanna osasi kertoa meditaatiosta ja mindfulnessista fyysikkona juuri oikealla tavalla teknistaustaiselle ja miesvaltaiselle ryhmällemme. Suosittelen!"

-Palaute meditaatio- ja mindfulnessluennolle osallistuneelta tietotekniikka-alan yrityksestä

"Kiitos koko meidän ryhmältä! Pidimme kovasti keskustelevasta ja vuorovaikutuksellisesta ilmapiiristä. Minulle koulutus antoi paljon enemmän kuin osasin odottaakaan. Pidin myös siitä, että kerroit omia kokemuksiasi, tätä ei voi mistään muualta saada. Nämä työkalut jäävät kyllä käyttöön!"

-Reiki-koulutukseen osallistuja hyvinvointialan yrityksestä