REIKIÄ JA ENERGIAHOITOA ETÄNÄ

Energiahoidon vaikutus on todettu tieteellisissä tutkimuksissa, vaikka toistaiseksi on tehty vain muutamia riittävän laadukkaita tutkimuksia. Energiahoidon on todettu rentouttavan kehoa, lievittävän kipua erilaisissa akuuteissa ja kroonisissa kiputapauksissa, kohottavan mielialaa ja vähentävän ahdistuneisuutta. Suosittelen tutustumaan erityisesti professori William Bengstonin tutkimuksiin, joista kerron myös Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirjassa. Yhdistän hoidoissani monia eri menetelmiä, näistä tärkein itselleni on Reiki, jota opetan myös kursseillani.

*) Huom! Tekemäni energiahoidot ovat ennaltaehkäiseviä tai täydentäviä hoitomuotoja, eivätkä korvaa lääketieteellistä hoitoa. Energiahoito voidaan katsoa tietoisuustaidoiksi, samaan tapaan kuin meditaatio ja mindfulness.


YKSILÖLLINEN ETÄHOITO

KUVAUS: Kirjoitan näistä etähoidoista aina viestin hoidettavalle: mitä etähoitoa lähettäessäni huomasin ja koin. Kyseessä ei ole kuitenkaan diagnoosi, vaan lähinnä viesti sisimmältä siitä, mitä ehkä nyt olisi tärkein huomata tai mihin keskittyä. 

Voit varata hoidon itsellesi, läheisellesi, myös eläimille. Eläinten hoidon yhteydessä hoidan aina myös eläimen omistajaa.

HUOM! Suosittelen usein muutaman kerran sarjaa, jotta nähdään hoidon suuntaa ja eroa eri kertojen välillä. Voit varata 5X sarjan täältä. Holvi-kaupan kautta varattujen hoitojen ajankohta sovitaan sähköpostitse.


RYHMÄETÄHOITO

KUVAUS: Kirjoitan näistä etähoidoista aina viestin ryhmälle: mitä etähoitoa lähettäessäni huomasin ja koin. Kyseessä ei ole kuitenkaan diagnoosi, vaan lähinnä viesti sisimmältä siitä, mitä ehkä nyt olisi tärkein huomata tai mihin keskittyä.

Seuraava ryhmäetähoito:

  • PE 17.5.2024 klo 16-16:30. Ryhmäetähoito. Osallistuminen 25€, kesto 45min.


ILMAINEN RYHMÄETÄHOITO

  • ILMAINEN RYHMÄETÄHOITO: 28.5 klo 12-12:45 YouTubessa LIVE-lähetyksenä. Lisätietoja tässä myöhemmin.


PATREON-tukijoille etähoitoa, videoita...

Voit liittyä tukijakseni Patreonissa. Patreonin tukijanani (Energy Supporter 5€/kk maksu, Energy Enthusiast 10€/kk maksu) voit saada ryhmäetähoitoa kuukausittain ja teen toisinaan myös videomeditaatioita ym. materiaalia tilaajilleni. Lämmin kiitos tukijoilleni, te mahdollistatte myös sen, että voin tehdä videoita ja toisinaan myös ilmaisia ryhmäetähoitoja!

Seuraava PATREON-ryhmäetähoito: 

  • KE 29.5.2024 klo 20-20:20. Ryhmäetähoito Patreonissa kk-tilaajille. Sekä Supporter (5 €+alv /kk) että Energy Enthusiast (10 €+alv /kk) -tilaajille.


Energiahoitoilta


  • Energiahoitajille ja hoidoista kiinnostuneille energiahoitoilta

  • To 23.5.2024 klo 17-20. Uudenmaankatu 31, KalpaTaru.

    Voit osallistua joko paikan päällä tai etänä.

Kokemuksia hoidoista

"Unohdin hoidon ajankohdan. Tein siis perusaskareita. Älysormukseni mittaa stressitasoja. Etähoidon ajan on selvästi olo ollut rentoutuneempi, vaikken tietoisesti keskittynyt hoitoon. Taso matalampi."

"Minulla oli ollut pari viikkoa migreeniä. Se katosi ja olin seuraavana aamuna äärettömän väsynyt. Lepäsin sen päivän. Tulos oli todellakin se mihin pyrin."

"Kävin tänään hammaslääkärissä. Viikko sitten otettiin rtg-kuvat suusta ja hlääkäri sanoi, että kuvissa näkyy etuhampaassa likainen läntti, juuri hampaasta tulehtunut. Hän halusi tarkistaa asian. Otti hampaasta kuvan. Siinä ei näkynyt mitään. Suuni oli täysin terve!" (Käyntien välissä tehtiin etähoitoa).

"Kokemus oli lämmin ja hoitava, tunsin miten kehoni laajeni ja kipu katosi. Mieli tuntui hoidon jälkeen toiveikkaalta ja keho rentoutuneelta."

"Olin sairaalan osastolla akuutin munuaistulehduksen vuoksi. Kipuja, mutta rentouduin ja nukahdin."

"Tunsin aluksi "otsani aukeavan". Olin läsnä hetkessä. Hyvä olo."

"Voimakkaita tuntemuksia jalkojen alueella ;) Ylivireystila rauhoittui ja nukuin yöni hyvin :)"

"Kuten joskus aiemminkin, aluksi silmien välillä tuntui eestaas menevää voimakasta, houkan paineenomaista tunnetta. Kämmeniä pisteli jonkin aikaa. Energia pyöri voimakkaasti, ja kulki aaltoillen kehossani. Suljettujen silmieni edessä aukesi laaja tila. Hyvin voimallinen energialähetys oli, kiitos!"

"kiitos Johanna. Kaikkein voimakkain etähoito ikinä. Yleensä kevyttä väreilyä päästä varpaisiin aaltoina; nyt "liikkeen" eteneminen meni sysäyksinä ja energia eri tyyppistä ja voimakk kuin aik. Akuutti tulehdus rauhoittui yöksi hieman mutta palasi vanhalle tasolle n 24t jälk." 

"Olkapääni oli kipeä, hoidon aikana olkapäässä tuntui kolme kertaa viiltävää kipua, hoidon jälkeen käsi oli kivuton."

"Koin hoidon aikana erikoista "keinuttavaa" tunnetta, jota en koskaan aiemmin ole kokenut. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä kokemus. Kiitokset Sinulle Johanna!"

LISÄÄ KOKEMUKSIA SEKÄ YKSILÖ- ETTÄ RYHMÄETÄHOIDOISTA VOI LUKEA KVANTTIFYSIIKASTA ENERGIAHOITOIHIN KIRJASTA