KIRJAVALMENNUSTA: HALUATKO JULKAISTA KIRJASI KANSAINVÄLISESTI MUTTA ET TIEDÄ MITEN JA MISSÄ? 

Ensimmäinen kirjani "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin" julkaistiin englanniksi keväällä 2018.
Ensimmäinen kirjani "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin" julkaistiin englanniksi keväällä 2018.

Kun ensimmäinen kirjani Kvanttifysiikasta energiahoitoihin julkaistiin vuonna 2018, olisin ehdottomasti tarvinnut kirjavalmentajaa! Julkaistako Amazonissa vai Kindlessä, vai jossakin muualla? Kansainvälisen kustantamon kautta vai itse (self-publish)? Mistä kansikuva ja minkälainen olisi hyvä? Mitä kategorioita käyttää ja entä kirjaa kuvailevia hakusanoja? Miten saan kirjalle näkyvyyttä? Kysymyksiä oli valtavasti...

Kirjan julkaisemiseen kansainvälisesti tarvitaan muutakin kuin vain kirjan saaminen näkyville Amazonin kirjakauppaan. Oman matkani varrella kokemukseni ja osaamiseni on karttunut muun muassa kirjan kansainväliseen julkaisemiseen liittyvien koulutusten, kuten Book Publishing Master Class -kurssin myötä.

Mielelläni jaan tätä osaamista nyt kaikille kirjailijoille, jotka haluavat saada kirjansa näkyville ja myyntiin kansainvälisesti! Olen erikoistunut tietokirjallisuuteen (non-fiction), mutta neuvon mielihyvin kaikkia kirjailijoita, ja myös kustantamoja. Varaa ensimmäinen aika varauskalenterini kautta tai laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta niin katsotaan miten jatketaan!  

#KIRJAVALMENNUS #BOOKCOACH #KIRJAVALMENTAJA #BOOKPUBLISHING #TIETOKIRJA #TIETOKIRJAILIJA #NONFICTION #SELFPUBLISHING

KIRJAILIJAT JA KUSTANTAMOT

  • Valmennusta kirjan kansainväliseen julkaisemiseen liittyen

  • Mitä väyliä on käytettävissä ja mitä voisin suositella kyseisen kirjan tapauksessa

  • Kustantamot: Luento kustantamolle ja/tai kirjailijoille mitä kirjailija voi tehdä itse kirjan näkyvyyden lisäämiseksi, sekä kansallisesti että kansainvälisestiHei tieteestä ja henkisyydestä kirjoittava Kirjailija tai Kustantaja!

Haluaisitko arvion kirjastasi / kirjoistanne? 

Teen kirja-arvioita tiedettä ja henkisyyttä yhdistävistä kirjoista  TIEDE&HENKISYYS BLOGIINI

Kirjoitan kirjoista arvion blogiini ja teen postauksen Instagramiin ja X:ään, mahdollisuus myös LinkedIniin ja YouTubeen. Tämä kirja-arviopalveluni on maksullinen, mutta hinta on kohtuullinen, kysy lisää viestillä

Kirja-arvioni ovat aina positiivisesti kirjoitettuja, tarkoituksena auttaa lukijoita löytämään juuri itselle sopivat kirjat.