ITSEHOITOA REIKILLÄ -VERKKOKURSSI

Fyysikko ja Reiki-opettaja Johanna Blomqvistin "Itsehoitoa reikillä" -verkkokurssi - sopii reikiin tutustumiseen ja myös kokeneille reiki-hoitajille - onhan itsehoito reikin perusta.

Itsehoitoa reikillä -verkkokurssi on rakennettu erityisesti ajatellen käyttäjää, miten itsehoitoa olisi helpoin tehdä. Verkkokurssi koostuukin äänitallenteista, joiden harjoituksia voit helposti kuunnella esimerkiksi kuulokkeilla puhelimelta.

Tämä kurssi ei ole reiki-kurssi, mutta sopii johdannoksi reikiin tai kertaukseksi.

Mitä saat ostaessasi Itsehoitoa reikillä - verkkokurssin?

  • Kurssin äänitallenteina: Kurssitallenteissa keskitytään harjoituksiin ja mukana on useita oleellisimpia reiki-harjoituksia, joissa keskitytään muun muassa hengitykseen, energian (qi:n) aistimiseen, läsnäoloon ja meditatiivisiin harjoituksiin. 
  • Bonusmateriaaleja: Esimerkkitapauksia miten hyödyntää itsehoitoa erilaisissa tilanteissa, kuten muun muassa luovaan työskentelyssä.
  • 12 kuukaudeksi oikeuden kurssitallenteisiin: Riittävästi aikaa löytää omaan elämääsi sopivat harjoitukset ja nähdä mitä itsehoito saa aikaan. Verkkokurssin tallenteet ovat käytössäsi automaattisesti vuoden ajan ostosta, ja voit jatkaa tilausta halutessasi.  

Johdanto perustavaan henkisen kasvun ja luonnollisen paranemisen menetelmään

Reiki on yli sata vuotta vanha menetelmä, jossa yhdistyy tuhansia vuosia vanhaa tietoutta. Reikin tekijöitä on maailmassa tällä hetkellä miljoonia. Kirjassa "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin" kerron omasta polustani reikin maailmaan, tutkimuksista ja myös siitä mitä tiede voi sanoa reikistä ja energiahoidoista. Reiki on menetelmä, jolla ravistella omia oletuksia ja viedä huomio omaan sisimpään ja se on ollut apuna monen elämässä henkisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmänä, mutta myös työkaluna uudenlaisiin näkökulmiin.

Reiki apuna muutoksessa

Itsehoitoa reikillä -verkkokurssin harjoituksia voi käyttää apuna vahvistamaan hyvinvointia ja myös aputyökaluna halutessasi edistää jotakin oman elämän muutosta. Kurssin lopuksi ehdotetaan myös miten voisit jatkaa reikin parissa.

Kurssi saatavilla huhtikuun lopussa 2024.