Tiedettä ja henkisyyttä yhdistäen

04.10.2023

Tervetuloa sivuilleni tutkimusmatkalle oppimaan lisää itsestämme ja tästä todellisuudesta!

Päätin aloittaa jälleen blogin, jonne kokoan keskeisimpiä kirjoissani, kursseillani ja luennoillani nostamia aiheita ja linkkejä mistä voisi lukea lisää. Olen näitä kirjoitellut someen eri paikkoihin, mutta ajattelin, että täältä olisi helpoin löytää asiat kootusti ja suomeksi.

Jos löysit vasta nyt sivuilleni, ajattelin, että ensin esittelen itseni. Olen Johanna Blomqvist, niin kuin tuosta sivun ylälaidasta näkyykin ja koen, että olen tosiaan jonkinlaisella tutkimusmatkalla tässä maailmassa, tässä todellisuudessa. Linkkaan tähän alle videon, joka avaa ehkä hiukan mitä tarkoitan.

Tästä kaikesta kirjoitan kirjoissani ja tätä myös opetan luennoillani ja kursseillani. Ilmiöitä, jotka kiehtovat ja joista olen halunnut oppia lisää. On paljon sellaista, mitä ei vielä ymmärretä, eikä tiedekään ole vielä valmis.

Yhdistän työssäni tiedettä ja henkisyyttä, objektiivista ja subjektiivisia kokemuksia, sillä ne vievät meitä lähemmäs ymmärrystä tästä todellisuudesta ja meistä itsestämme. Todellisuudestamme kirjoitan Hypertodellisuudessa ja Veden mysteeri -kirjassa sukelletaan syvempään olemukseemme. Täältä löydät joitakin vinkkejä mistä jatkaa.

#tiede #henkisyys #todellisuus #hypertodellisuus #tietoisuus #simulaatiohypoteesi #energia #energiahoidot #henkinenkasvu #fysiikka #kvanttifysiikka #modernifysiikka #vesi #vedenmysteeri